Evita el frau per correu electrònic

Saps què és el phishing?

És un dels ciberatacs més freqüents i efectius, són correus electrònics que imiten o suplanten la identitat d’una persona o empresa de confiança per aconseguir informació confidencial i compromesa de l’usuari.

En aquest correu us volem informar concretament del pishing que aprofita el correu electrònic corporatiu compromès (Business E-mail Compromise) per cometre frau.
Les locucions, presentació telefònica de la teva empresa

L’època de Nadal, a part de turrons i regals, també és època de vacances i horaris especials per a moltes empreses.

Això vol dir modificar programacions i activar locucions per a les empreses que tenen contractada la telefonia amb nosaltres.

Tant les centraletes al núvol com les centraletes físiques permeten gran flexibilitat en la programació d’horaris i altres especificacions que s’adapten a les necessitats de cada empresa,
Disponible la nova versió estable de Debian 11 “Bullseye”

La Debian 11, batejada com a Bullseye, ja està disponible des de mitjans d’agost

La Debian 11 ha actualitzat el 72% dels paquets, això suposa 59.551 paquets: 11.294 nous, 42.821 actualitzats i 9.519 eliminats.
25 anys d’història

Els inicis de GRN

«Internet pica a les portes de Girona», així informava el 25 de juny de 1995 el diari El Punt l’inici de GRN Serveis Telemàtics. GRN era aleshores el primer node privat d’accés a internet a les comarques gironines.
La FLL Girona suma deu anys

La First Lego League és una iniciativa que es posà en marxa el 1998. Va aterrar a Girona fa deu anys, el 2009, organitzada per la Universitat de Girona i la Fundació Scientia. Des del 2012 GRN n’ha sigut patrocinador,
Nova versió Debian 10, de l’Stretch al Buster

Després de 2 anys, el projecte Debian va presentar el 6 de juliol la nova versió estable, la Debian 10, que agafa el nom del gos de la pel·lícula Toy Story, en Buster i si és per personatges,
Robots espacials a la FLL

Un any més l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona va acollir el torneig classificatori First Lego League. El dissabte 2 de febrer es van reunir a Montilivi 36 equips que van competir en un terreny de joc espacial per resoldre el repte d’enguany,
GRN va acompanyar Els Esquirols a l’Oncotrail

Aquest any GRN ha dona suport a l’equip Els Esquirols que va participar a la sisena edició de la cursa Oncotrail, els dies 6 i 7 d’octubre. A la formació, integrada per vuit persones, hi participava el nostre company Jordi Bou.
Telefonia IP: els orígens

Els inicis de la telefonia IP estan lligats al projecte experimental de xarxa de protocol de veu (NVP, Network Voice Protocol) que es va desenvolupar al llarg dels anys 70 a través del programa Network Secure Communications de l’ARPA.
Centraleta física o centraleta virtual?

En el post anterior us explicàvem que és la telefonia IP, les seves característiques i avantatges respecte a la telefonia tradicional. Si voleu saber les diferències entre el servidor físic i el virtual a continuació us diferenciem els dos tipus de centraleta que oferim a GRN.