Sincronització de correu, calendari i contactes entre diferents dispositius

Ja fa anys que gaudim d’una bona solució per sincronitzar el correu electrònic entre diferents dispositius i que a la vegada ens aporta la seguretat de tenir una còpia de seguretat dels correus al servidor: el protocol IMAP.

El creixement del mercat de smartphones i tablets ens ha abocat a unes noves necessitats de sincronització, normalment del calendari i els contactes. Grans empreses com Google amb el Google Calendar i el Google Contacts, o bé com Apple amb el seu servei iCloud ens ofereixen serveis per sincronitzar calendari, contactes i altres dades entre diferents dispositius.

Hi ha moltes solucions i serveis per a les nostres necessitats de mobilitat i sincronització. A GRN provem i busquem les solucions que més ens satisfan i les posem a l’abast dels nostres clients. Les nostres solucions busquen la personalització a cada client, ja que les necessitats i dispositius no són els mateixos per tothom.

Si vols més informació sobre mobilitat i sincronització, la trobaràs a aquí o bé ens pots enviar un mail a admin@grn.cat