Configuració del correu electrònic en un Android

Aquest és un tutorial pas a pas de la configuració de les bústies de correu de GRN, en concret de les bústies del tipus usuari@grn.es o usuari@grn.cat. Si el vostre domini està allotjat a GRN, aquest tutorial també us servirà si canvieu grn.es pel vostre domini.

1. Aneu a la configuració del correu del vostre dispositiu Android:

2. Desplegar les opcions del menú i afegir un nou compte:

3. Caldrà configurar el nom del compte de correu, i la seva contrasenya. Si el telèfon mòbil disposa de més comptes de correu, es podrà definir com a compte de correu per defecte. Seguim amb “Otra”:

​​

4. Es pot seleccionar si es vol un compte POP3 o IMAP. Per fer ús del correu electrònic des d’un mòbil recomanem fer la connexió via IMAP, el dispositiu consultarà els correus directament des del servidor i si tenim un Outlook configurat a casa aquest seguirà rebent els e-mails:

5. Es definiran les opcions d’usuari, aquest correspon al compte de correu sencer i la seva contrasenya. En cas de disposar d’un domini propi el vostre nom d’usuari i servidor de correu s’haurà de canviar mail.grn.es per el corresponent mail.domini.es:”

6. Cal configurar el servidor de correu sortint, si és una adreça de GRN la imatge és un exemple vàlid, per els clients amb domini propi el servidor i el nom d’usuari hauran de modificar-ho segons correspongui el seu domini:

7. A les opcions del compte de correu es configurarà la freqüència de sincronització per verificar si existeixen nous correus, a més a més si el correu que s’està configurant és el compte per defecte del nostre dispositiu mòbil:

8. Per finalitzar la configuració del correu, s’especifica un nom per identificar el compte dins del dispositiu i en última instància el nom que apareixerà en el remitent dels missatges que s’enviïn:

Ja teniu el vostre correu de GRN configurat i a punt per fer-lo servir.